shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Warme Internationale Jeugd meerdaagse Rijswijk

DSC_9287-2.jpg DSC_9079-3.jpg DSC_9202-1.jpg DSC_9355-0.jpg

Afgelopen weekend werd er voor de 6e keer de Internationale Jeugd meerdaagse Te Rijswijk georganiseerd door RWV de Spartaan. Het werd een lang en heet weekend. Op vrijdagavond stond de proloog voor categorie 5 en hoger op het programma. Cyriel was de enige Mol in categorie 5 en hij zetten een mooie 6e tijd neer. Daarna was het de beurt aan Nadia. Zij zette ook een 6e tijd neer. Als laatste mochten de 3 nieuwelingen heren aan de start. Halvar 57e tijd, Bart een 19e tijd en Daan een 18e tijd. Een goed begin dus. Na de tijdrit een afval/punten koers. De nieuwelingen jongens werden in 3 groepen verdeeld. De snelste van elk team bij elkaar, de 2e snelste tijd en de 3e snelste tijd. De laatste groep moest rond 22.20 nog van start. Lantarenpalen waren net aangegaan dus het werd al schemerig. Ook zij moesten 8 ronden rijden en om 22.33 kwamen zij over de finish en was het snel naar huis.

Zaterdag mochten alle categorieën zich melden in de brandende zon. In categorie 1 stond Fleur aan de start. In het criterium kwam ze als 4e over de streep. In categorie 3 stond Brett Timmer aan de start. Hij werd 6e in het criterium. Selena Bas werd knap 3e in categorie 4. Cyriel perste er een 4e plek uit. Nadia werd 6e. Bij de nieuwelingen werd Bart 15e, Daan 28e en Halvar 51e. Later die middag terwijl de temperatuur ver in de 30 graden liep moest iedereen nog een tijdrit rijden. Fleur 4e tijd en dat betekende dat ze de laatste dag in het roze de klassieker mocht rijden. Super trots stond ze dan ook aan de start in het roze. Brett zette een 5e tijd neer. Selena won de tijdrit en ook zij rijdt de klassieker in het roze. Cyriel mooie 5e tijd. Nadia 8e tijd. Bart 4e tijd (super tijdrit Bart!) Daan 18e tijd, Halvar 65e.

Derde en laatste dag van de meerdaagse. De Omloop. De temperatuur was een flink stuk aangenamer dan zaterdag. Scheelde ruim 8 graden. Fleur werd 6e en werd uiteindelijk 2e meisje. Knap gedaan Fleur! Brett werd 6e met de Omloop en eindigde als 5e in het eindklassement. Selena kwam als 2e over de streep en bleef in het eindklassement 1e meisje en ze won ook het tijdritklassement. Cyriel werd 5e en in het eindklassement mocht hij op de 3e treetje plaats nemen.
Nadia kwam na de Omloop als 5e binnen en daarmee werd ze ook 5e in het eindklassement.
Bij de nieuwelingen jongens kwam Bart als eerste Mol binnen op plaats 8, dit betekende een 9e plaats in het eindklassement. Daan kwam als 28e over de streep en eindige op een 18e plaats in het eindklassement. Halvar kwam als 48e over de streep en voor hem een 59e plaatst in het eindklassement.

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X
X