shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Grote Prijs Gebr. Kloens B.V.

Grote Prijs Gebr. Kloens

De wedstrijd begon niet zoals de bedoeling was. In de neutralisatie ontstond er een gat in het peloton waarna er 5 renners wegreden.

Het is natuurlijk ongebruikelijk en onacceptabel dat zoiets gebeurd. Het peloton was het hiermee ook niet eens en dat werd duidelijk omdat iedereen wilde rijden om deze groep terug te pakken. De 5 renners krijgen hiervoor een waarschuwing en als het nogmaals gebeurt wordt er door de jury ingegrepen en wordt de renner in kwestie uit de wedstrijd gehaald.

Na een rondje of 7 was het peloton weer compleet en kon het spel om de overwinning van voor af aan beginnen. Na een harde en enerverende koers met veel aanvalspogingen reed er in de slotfase een kopgroep weg. Deze pakte een mooie voorsprong. Doordat de samenwerking voorin niet optimaal was en er de laatste ronde bijna stapvoets werd gereden kwam de 2e en 3e groep in de eindsprint toch nog aansluiten. Witten Anthonise zag de bui al hangen en viel vlak daarvoor aan zodat hij nipt de wedstrijd won. Chris Maas werd 2een Gerard Kooistra 3e.

Bij de nieuwelingen won Daan den Breejen voor Michiel van Vliet.

1 Response

  1. Richard

    Dat moet zeker niet kunnen neutralisatie is neutralisatie Pas als de bel gaat dan mag je er in vliegen vreemd gedrag dit !!!

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X
X