shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Luke met Brett Chow (cat 1-4) en Cyriel met Paul Hooghwerff (cat 5-7) winnen koppeltijdrit Abbenbroek

abbenbroek-4-3.jpg abbenbroek-2-2.jpg abbenbroek-1-1.jpg abbenbroek-1a-0.jpg

Maar liefst 8 (!) Mol koppels stonden aan het vertrek van de koppeltijdrit in Abbenbroek. Een leuk evenement waar er een gangmaker met een deelnemer samen een tijdrit moeten rijden.
De kleinste jeugdleden (cat 1 tm 4) moesten 1 ronde rijden van 8,8 km. Ze werden samen geklasseerd, waarbij de jongste renners per leeftijdsjaar 30 seconde bonificatie tijd kregen. Cat 5-7 werden samen geklasseerd en daar kregen de jonge renners 1 minuut per leeftijdsjaar bonificaties secondes omdat zij maar liefst 2 rondes van 8,8 km moesten fietsen. De nieuwelingen, junioren en volwassen moesten 3 rondes rijden, daar zagen we ook bekenden voorbij komen.
In totaal zo’n 150 koppels startte om de minuut. Alle categorieën startte door elkaar, waarbij we de jongste categorieën na 1 ronde al zagen finishen en de categorieën 5-7 nog een 1 rondes konden aanmoedigen als ze langs kwamen. In de polder stond flink wat wind en 8,8 km per rondes was echt pittig, ook voor de pappa’s en opa’s ! Als eerste vloog weg Liam den Breejen met zijn vader Rob. Ze reden hard door ! Daarna zagen we Maud van Izerloo met Mellon Hooghwerff, ze startte hard ! Ook Brett Timmer was samen met zijn vader goed onderweg. Liam Versloot reed de tijdrit samen met zijn opa, en dat ging heel hard! Jayden de Jongh en zijn vader stonden met een grote grijs op het startpodium en zij gingen dapper aan de 17,6 km beginnen. Ook Cyriel stond aan de start samen met zijn vader Paul en reed hard achter Paul aan. Daarna vertrokken Luke Chow met zijn grote broer Brett, die wilde Luke wel eens moe maken. Yara Gouw stond aan het vertrek met haar vader Remco en ze waren goed vertrokken. En als laatste Mol jeugd zagen we Eri Zirkzee startten met zijn vader Hans.

Echt alle koppels deden het steengoed en we waren echt trots op onze mollen en hun gangmakers. En daarbij leek het dat er een aantal mol-koppels ook in de prijzen hadden gereden. We wachten geduldig (…) met zijn allen op de prijsuitreiking ! Die was wat chaotisch, want de meiden waren uit de uitslag gehaald, maar later niet gehuldigd… Wel sneu want Yara was zelfs 3e meisje in haar categorie. Maar iedereen reed mooie uitslagen en er stonden zelfs Mollen op het podium

Hieronder de uitslagen van onze Mol koppels cat 1 t/m 4
2e plaats Luke Chow en Brett Chow (1e jongen !)
7e plaats Liam den Breejen en Rob den Breejen
10e plaats Brett Timmer en Kevin Timmer
12e plaats Liam Versloot met Theus Versloot
13e plaats Yara Gouw en Remco Gouw
15e plaats Maud van Izerloo en Mellon Hooghwerff

Hieronder de uitslagen van onze Mol koppels cat 5 t/m 7
1e plaats Cyriel Hooghwerff en Paul Hooghwerff
12e plaats Jayden de Jong en Martijn de Jong
14e plaats Eri Zirkzee en Hans Zirkzee

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X
X