shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Lucinda Brand verovert brons op EK tijdrit

SONY DSC

Lucinda Brand was vandaag in Alkmaar succesvol op het Europees kampioenschap tijdrijden. Op de individuele tijdrit veroverde ze na een sterk tweede gedeelte het brons achter winnares landgenote Ellen van Dijk en de zilveren medaille winnaar de Duitse Lisa Klein. Onze Molrenster kon prima leven met haar derde plaats. Van Dijk en Klein zijn erkende tijdrit kanonnen die vooral op het vlakke Noord-Hollandse parcours prima uit de voeten kunnen. Lucinda hoopt met haar resultaat ook een plaatsje op het wereldkampioenschap tijdrijden in het Engelse Yorkshire te kunnen bemachtigen.

Zaterdag komt Lucinda nog in actie in de individuele wegwedstrijd om de Europese titel.

Klik hier voor de uitslag