shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Fleur wint in Maassluis

In Maassluis was afgelopen zaterdag een wedstrijd op het clubparkoers van de Coureur. Ze starten met cat. 7 en eindigde met cat 1. De lagere categorieën mochten dus ook eens lekker uitslapen !
De eerste Mollen zagen we in cat 6, Anouk Bijl en Jelle de Vlaam. Beide reden een hele knappe wedstrijd en konden allebei bij het peloton blijven. De pogingen om weg te komen mislukte. Jelle deed goed werk voorin en reed wat gaten dicht. Anouk reed soepel mee in het peloton en hield het knap vol. Tijdens de sprint pakte Jelle een knappe 6e plek en Anouk werd 17e.
In cat. 5 zagen we Thijs Bijl en Cyriel Hooghwerff. Thijs kon lekker meekomen met het peloton en reed zelfs nog op kop. Halverwege de koers werden er constant pogingen gedaan om weg te komen en toen moest Thijs het peloton laten gaan. Cyriel reed lekker voorin mee, deed een ontsnapping en werd weer teruggereden. Het peloton was flink uitgedund tot een man of 9 en Cyriel pakte op de sprint een mooie 5e plek. Thijs werd  17e
In cat. 4, 2 mollen, Lim den Breejen en Selena Bas. Liam had als doel bij het peloton te eindigen en reed een hele knappe koers ! Want het ging hard en het was warm. Selena zagen we ook in het uitgedunde peloton lekker voorin meedraaien. Wegkomen lukte haar niet, maar Selena pakte op de sprint een mooie 2e plek, Liam werd heel knap 6e
Daarna Brett Timmer. hij kon lekker uitslapen, maar had er weer zin in. Hij kon makkelijk meekomen met het peloton. Hij had echt wel last van de warmte. Hij bleef lekker voorin meerijden in het peloton. De laatste ronde trok hij heel vroeg de sprint aan. Dat hield hij helaas niet vol en nam genoegen met een 12e plek. Maar wel goed geprobeerd hoor.
Tenslotte nog Fleur van de r Glas in Cat 1. Slecht 5 renners aan de start, maar Fleur had er zin in. Ze reed veel op kop, liet zich soms wat afzakken om op adem te komen en deelde haar race netjes in. De sprint was lang, maar Fleur trapte naar een hele mooie overwinning toe en mocht op het hoogste podium plaats nemen ! Geweldig meid

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.