shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Cyriel 4e in Calfven

calfven-2019.jpg

In Calfven was zondag een leuk rondje in het dorp met een pittig vals plat klimmetje erin en een bergklassement. Die laatste 2 elementen zorgen er altijd voor, dat er leuke en spannende wedstrijden ontstaat. In 3 jeugd categorieën konden we mollen aanmoedigen.
In categorie 3 stond Brett aan de start, samen met 11 andere rennertjes. De eerste ronde zat Brett nog in het peloton, maar wel wat ver achterin. De ronde daarop werd er al flink gas gegeven voorin voor de eerste punten voor het bergklassement. Toen vielen er al meerdere renners af, waaronder Brett. Er was een kopgroep van 5 renners waar Brett net geen aansluiting kon vinden. De rest van in totaal 9 rondjes reed Brett samen met de huidige NL kampioen en de oud NL kampioen de wedstrijd uit. De sprint om de 6e plaats werd gewonnen door de NL kampioen, Brett werd keurig 8ste deze wedstrijd.
In categorie 4 stonden Maud, Liam en Luke aan de start, zij moesten 11 x de klim op. Vanaf het begin ging het heel hard, na een aantal rondes ontstond er een kopgroep van 3 man. Luke zat in de achter volgende groep en was veelvuldig op kop te zien. Liam reed vlak hier achter en ging ook iedere keer in een mooie cadans omhoog en ook Maud reed in haar eigen tempo iedere keer weer stevig de klim op. Ze hebben alles gegeven en reden mooi naar een 8e, 18e en 21e plaats. Goed gedaan!
Tenslotte nog Cyriel Hooghwerff in categorie 5. Hij was goed weg en reed lekker soepel de klim op. Al snel brak het peloton en Cyriel zat met een man of 8 op kop te rijden. 1 renner kon ontsnappen, en het lukte niet om die terug te halen. De laatste romde plaatste Cyriel een tegen aanval en kwam als eerste van de kopgroep richting de streep, maar werd net op de streep ingehaald door 2 renners. Maar goed geprobeerd, leuk om te zien en hij werd knap 4e

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.