shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Bart Hordijk 2e in 80e Ronde van Dordrecht

DSC_0548.jpg

Zaterdag 7 september werd de 80e ronde van Dordrecht georganiseerd door onze eigen vereniging. Helaas maar 2 Mol nieuwelingen jongens aan de start te weten Daan den Breejen en Bart Hordijk.
Helaas waren de weergoden de organisatie niet gunstig gestemd want tijdens de koers van de nieuwelingen regende het regelmatig. Halverwege ontstond er een kopgroep met 8 renners waaronder Bart. Daan zat net verkeerd gepositioneerd om mee te kunnen. Daan won de sprint van het peloton voor plaats 9. De kopgroep moest toen nog 2 ronden en met het uitkomen van de laatste bocht lag Bart op de 2e positie om deze niet meer uit handen te geven. Lucas Janssen won de sprint

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.