shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Daan den Breejen 5e in Hank

DSC_0652.jpg

Op een zonnige 8 september werd de 66e ronde van Hank verreden. Met alleen Daan den Breejen namens DRC de Mol aan de start bij de nieuwelingen jongens. Een rondje van 1,27 km welke 31 keer verreden werd. Daan had een goede start en was veelvuldig voorin het peloton te vinden. Er waren veel premie sprints tijdens koers en Daan wist er 3 te winnen. Toen er 4 renners ontsnapten zat Daan net als de dag ervoor in Dordrecht niet goed gepositioneerd en kon daardoor niet mee. De kopgroep werd niet meer teruggehaald en het peloton moest sprinten voor de 5e plaats. Net als in Dordrecht wist Daan deze te winnen met een fietslengte voorsprong. Een mooi koersweekend voor Daan.

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.