shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Jelle de Vlaam 2e in Honselersdijk!

43f2127f-e5ab-4da8-89ad-dbc225ae3ecd-Edited-1.jpg

Zaterdag 7 september waren de nodige Mollen afgereisd naar het Westlandse Honselersdijk waar de 45e editie van de Klompenronde werd verreden op het clubparcours van Westland Wil Vooruit.

Vandaag startte In categorie 1 Fleur van der Glas in de stromende regen. Enorm aan kop lopen sleuren, goed positie gekozen op bepaalde plekken maar net in de laatste bocht voor de finish werd ze afgesneden. Ondanks tegen tegenslag toch een mooie 4e plaats behaald!
In categorie 2 stond Yara Gouw aan de start. Deze week weer begonnen met trainen na een paar heerlijke zonnige weken vakantie in Italie, dus even aankijken hoe de beentje er voor stonden. Het peloton ging vandaag nog eventjes te hard voor Yara, maar desalniettemin goed gereden en een keurige 9e plaats behaald, wat goed was voor een mooie beker!
In categorie 3 stond Brett Timmer aan de start. Brett had een goede start en ging gelijk met nog 4 rappe starters er gelijk vandoor. Dit hield niet heel lang stand, er konden na een paar rondjes 3 renners aansluiten. Zodra er gas werd gegeven vielen deze 3 renners weer iets terug maar konden dan weer later aansluiten. De allerlaatste ronde probeerde Brett mee te springen met de uiteindelijke winnaar. Hij hield dit alleen niet vol dus moest hij de eindsprint voor de 2e plaats aangaan met 3 andere renners. Brett behaalde vandaag een keurige 4e plaats en was daar zeer tevreden mee!
In categorie 4 stonden twee mollen aan de start, Luke Chow en Liam den Breejen. Na 10 rondes ging de 10-koppige kopgroep sprinten om de prijzen. Liam ging de sprint erg vroeg aan maar hield dit heel goed vol en werd vandaag 3e! Luke zat er maar een fractie achter en pakte een mooie 6e plaats! Twee mollen op het podium, top gedaan jongens!
Na de pauze stonden er 3 mollen aan de start. Thijs BIjl in categorie 5 en Jelle de Vlaam en Anouk Bijl in categorie 6.
Thijs moest de kopgroep laten gaan maar heeft een keurige 14e plaats behaald. Bij categorie 6 stonden beide Mollen op de voorste startrij. De vijfde ronde probeerde Jelle een rondje weg te rijden, maar helaas voor hem ging niemand mee en met nog 9 rondjes te gaan liet hij zich weer terugzakken. Diverse renners waaierde eraf, maar Jelle en Anouk hielden stand in deze kopgroep. Na diverse aanvallen en terughaalacties werd het een lange eindsprint. Ondanks een bijna valpartij in de laatste bocht konden beide Mollen in de kopgroep finishen. Jelle pakte een hele mooie 2e plaats en Anouk finishte op een zeer verdienstelijke 12e plaats.

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.