shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Liam 2e in Breda

bavel2019.jpg

Zondag stond de o zo mooie klassieker voor de jeugd op het programma. Perfect georganiseerd door de organisatie en een heel leuk alternatief. De categorieën startte allemaal ergens anders rondom de bavelse berg, maar kwamen allemaal aan op de finish onder aan de berg. Een bijzondere criterium en leuk voor de jeugd om hier te mogen rijden, met motoren, politie begeleiding en een mooie route onderweg
In cat 1 reed Liam Versloot na weken vakantie ook weer een wedstrijd. Dus nog even een beetje inkomen, maar gelukkig net op tijd bij de start. Samen met categorie 2 ging Liam goed van start. Het was een mooi stukje met van alles te zien onderweg (aldus Liam zelf)
Met een spannende eindsprint waarin hij verschillende renners van categorie 2 tegenkwam, en hij dat zelf niet echt doorhad op welke positie hij reed, eindigde hij op een mooie 2e plek. Mooi extraatje een shirt voor het winnen van het bergklassement!!

In cat 3 eindigde Brett Timmer op een knappe 9e plek.
In cat 4 ; 2 renners, Maud van Izerloo en Luke Chow. Luke pakte een mooie 7e plek en Maud eindigde als 22
Cyriel Hooghwerff startte in cat 5 pakte op de sprint ook de 5e plek.
Jelle de Vlaam in cat 6 werd netjes 12e

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.