shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Lucinda Brand succesvol in Boels Ladies Tour

 


Lucinda Brand was afgelopen week succesvol in de Ronde van Nederland. Met een knappe derde plaats in de proloog op het Tom Dumoulin Bike Park in Sittard werd meteen door Lucinda een goede basis gelegd voor een sterke reeks. Maar liefst 5 top tien plaatsen vielen onze Mol renster ten deel!
Op de laatste dag reed Luxemburgs kampioene Christine Majerus namens het team Boels Dolmans in de leiderstrui. Aangezien de verschillen nog niet alles beslissend waren, trok Lucinda op de Posbank ten aanval. Annemiek van Vleuten probeerde nog de oversteek te maken, maar ze slaagde er niet in Lucinda te bereiken. Lucinda pakte een voorsprong van 30 seconden, maar Boels Dolmans onder aanvoering van wereldkampioene Anna van der Breggen en gesteund door Canyon Sram gaf de Rotterdamse geen millimeter ruimte. Nadat Lucinda tot de orde was geroepen, legde ze in de eindsprint nog knap beslag op de derde plaats, hetgeen resulteerde in een 4e plaats in de eindrangschikking, een 2 e plaats in het puntenklassement en winst in het bergklassement.
Komend weekend start Lucinda in de tweedaagse Madrid Challenge (Vuelta) om vervolgens af te reizen naar het WK in Yorkshire, waar ze maar liefst 3x in actie komt!
klik hier voor alle uitslagen

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.