shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Selena Bas rijdt alpentocht voor Clini Clowns

Selena Bas.jpg

Selena Bas mocht zaterdag starten in Frankrijk voor het goede doel de Clini Clowns. Paar jaar geleden was Selena hard ziek geweest en werd bezocht door de Clini Clowns en wilde graag geld inzamelen zodat nu ook andere kinderen hier gebruik van konden maken. Met inzameling van 460 Euro stond ze om 8.30 aan de start. Rit zou eigenlijk 35 km zijn maar tijdens de briefing kregen we te horen dat dit rond de 55 km uitkwam. Eerst werd vanuit de start Col du Telegraph beklommen. Deze werd afgedaald om vervolgens weer terug de beklimming te doen. Op eigen tempo rustig omhoog maar was zware beklimming. Rust punt 2 was op de top van de Col de Telegraph. Nog redelijk fris kwam Selena boven maar toen moest de Col du Galibier nog beklommen worden. Selena reed met hardslag band om zo goed in de gaten te houden dat ze niet over haar grens ging maar gezien deze gegevens mocht ze verder rijden. Met frisse moet begon eerst de afdaling en toen de klim. Selena had een lekker tempo en zei dat deze makkelijker was dan de telegraph. Ondertussen viel er wat sneeuw en klein beetje hagel. Dit maakte blijkbaar weinig indruk want richt de finish (top op de galibier) zagen we een dikke glimlach op gezicht van Selena waar ze vol trots haar medaille in ontvangst na een rit van bijna 55 km. Ze was super blij en trots dat ze dit kon en mocht doen en hoop dat ze met haar inzet en bijdrage vele mensen blij kan maken door de inzet van Cliniclowns.

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.