shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Lucinda Brand toont WK-vorm in Madrid Challenge


Lucinda Brand is klaar voor haar deelname aan de wereldkampioenschappen op de weg, die het komende weekend van start gaan in Yorkshire. De laatste krachtmeting voorafgaand aan het WK, de
Madrid Challenge, werd door Lucinda namelijk glansrijk doorstaan. In de zaterdag verreden individuele tijdrit eindigde onze Molrenster slechts op 4 tellen van de Duitse Lisa Brennauer op een tweede plaats. In de wegwedstrijd op zondag moest Lucinda middels het veroveren van
bonificatieseconden trachten om het gat op de Duitse kampioene te dichten. De strijd ging lange tijd gelijk op, maar uiteindelijk moest Lucinda toch haar meerdere erkennen in haar Duitse opponente. In de eindsprint legde Lucinda nog wel beslag op een mooie vierde plaats, waardoor de trui voor het puntenklassement naar Rotterdam kon worden meegenomen. Met een derde plaats voor ploeggenote Pernille Mathiesen en een negende -Floortje Mackaij viel ook het ploegenklassement ten prooi aan Lucinda’s ploeg “team Sunweb”.


Uitslagen madrid challenge by La Vuelta

Lucinda reist nu vol vertrouwen af naar het WK, waar haar programma er als volgt uitziet:
– Zondag 22 September Team Time Trail Mix Relay;
– Dinsdag 24 September individuele tijdrit;
– Zaterdag 28 September wegwedstrijd.