shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Selena Bas 3de in ronde van korvel

IMG_20190915_113029.jpg

15 september stond voor Selena een wegwedstrijd op het programma. Selena vind dit een super mooi rondje. Ze was vandaag de enige mol aan de start. Selena stond relaxt aan de start in tegen stelling tot mezelf na de val. Van de 30 renners was de loting niet gunstig en mocht bijna achteraan starten. Dit maal geen beste start en Selena moest hard werken om weer voorin te komen. elke ronde werd volle damp gereden waarbij pieken van 43 werden bereikt. Hierdoor dunde het peloton snel uit waarna 6 renners overbleven. Renners probeerde met nog 4 ronde weg te komen en met tanden op elkaar wist Selena aan te sluiten. Tempo viel stil en rest kon weer aansluiten. Tempo lag gewoon te hoog ronde erna om weg te rijden daarna. In de sprint vals plat omhoog wist Selena knap een 3 de  plaats te bemachtigen. super gedaan.

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.