shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Joop Brand Bokaal

In een levendige wedstrijd met veel aanvallen viel de beslissing vrij laat. Nadat eerst nieuwelingen Bart Hordijk en Lucas Jansen samen wegreden kwam er reactie van een viertal. Jeffrey van den Hoven, Stefan Kramer, Chris Maas en Arje de Waard reden weg en kwamen bij de 2 vluchters aansluiten. Nadat Lucas in de sprint voor de overwinning bij de nieuwelingen Bart klopte, konden de overige 4 bijna onbedreigd om de overwinning gaan sprinten. Edwin Brouwers en Robert de Poel probeerden met nog 4 ronden te gaan het gat nog dicht te rijden. Alleen Robert slaagde daarin en sloot in de laatste ronde boven op de heuvel aan. Arje zag dit gebeuren en aarzelde geen moment en zette gelijk een demarrage in. Alleen Chris kon volgen waarna Chris ogenschijnlijk makkelijk de sprint van Arje won en zodoende de Joop Brand bokaal mee naar huis kon nemen. 3e werd Jeffrey, Stefan 4e en Robert uiteindelijk 5e.
Bij de vrouwen won Lieke van der Draaij al voor de 4e keer de Joop Brand bokaal.