shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Lucinda rijdt top tien plaats op WK tijdrijden

Lucinda Brand heeft op het WK tijdrijden haar prestatie van vorig jaar (6e ) niet kunnen verbeteren. Onder erbarmelijke weersomstandigheden, waarbij ondergelopen straten werden getrotseerd, moesten de wielrensters hun tijdrit over ruim 30 km afleggen. Lucinda startte enigszins behoudend,
omdat in deze tijdrit over geaccidenteerd terrein het venijn in de staart zat. Onze Mol renster reed weliswaar een sterke tijdrit, maar had de pech achter de latere winnares, de Amerikaanse Cloe Dygert, te starten en kreeg daardoor nooit een richtpunt voor zich om aan op te trekken. Toch reed Lucinda een degelijke tijdrit, waarbij in de finale rensters als de Wit-Russin Alena Amialiusik en de Duitse Lisa Brennauer, die halverwege nog aanmerkelijk sneller waren, door haar afgetroefd werden.
Alle inspanningen leverden Lucinda uiteindelijk een toch verdienstelijke 8e plaats op. In de strijd om de podiumplaatsen reed de zeer verrassende Amerikaanse Cloe Dygert tot ontsteltenis van haar Nederlandse belagers Anna van der Breggen en Annemiek van Vleuten gedecideerd naar het goud. De nationale strijd om zilver en brons werd in het voordeel van Anna van der Breggen beslist.

 

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.