shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Selena Bas 8e op Nk Mtb in Appelscha

Sinds begin van het seizoen is Selena begonnen op de MTB in cat 4 dus veel variatie dit seizoen. Soms op de MTB en soms weer op de weg. 21 september was hiervoor het NK in Appelscha wat we niet wisten toen ze aan het seizoen begon. Voor ons wel apart gevoel omdat dit eigenlijk haar 1e NK in 2017 zou zijn in het veld echter toen werd ze hard ziek. Selena had zich als 7de meisje weten te plaatsen echter doordat iemand zich had afgemeld mocht ze i.p.v. op 2e startrij op de 1e rij plaatsnemen. In tegenstelling tot andere NKs reden de jongens 1 minuut voor de meiden. Dit zorgde wel voor aparte momenten.Vol geconcentreerd stond ze aan de start. hier en daar werd er al gesmokkeld maar had Selena geen oog voor. Eenmaal bij het fluitje had Selena niet een superstart maar kon het op lange stuk herstellen en kon aansluiten op p3. in het bos verloor ze een plekje. Selena bleef goed in het wiel en er ontstond een groepje van 4 rensters achter de 1e .Deze waren simpelweg te sterk en konden snel uitlopen. bij de heuvels zag je dat de rest van het groepje op de heuvels flink werd opgehouden echter er voorbij komen was ander verhaal. Op de zand heuvel passeerde Selena de renster ervoor echter ineens lagen er 3 rensters op de grond waar ook Selena bij lag. Selena viel ongelukkig op schouder en voet klem in een wiel. Nog met schrik van vorige keer in de benen en een pijnlijke schouder stond Selena op en reed verder. Ze was achter wel beetje van slag en de balk die ze de dag ervoor sprong ontweek ze nu wat veel tijd kost op dit toch al zeer zware parcours. Ondertussen was het groepje waar ze in zat weg. Maar ze bleef door knokken en beetje bij beetje kwam ze weer in het ritme. Doordat Selena net voor de finish door de koploper van de jongens werd gedubbeld mocht ze niet de gehele wedstrijd uitrijden en kwam ze als 8e over de finish. Super gedaan. Mooie afsluiting van het seizoen in cat 4.

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.