shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Cyriel 7e in Nationale veldrit te Hapert

Slechts 2 categorieën met mollen aan de start bij de eerste nationale veldrit in Hapert. Een leuk parkoers met een hele steile heuvel, trap en veel technische stukken. Alle mollen en hun ouders konden lekker uitslapen want de eerste mollen zagen we pas in actie bij cat 5. Daarin startte wel maar liefst 4 mollen ; Luke Chow, Selena Bras, Liam den Breejen en Maud van Izerloo. Ze hadden alle 4 het parkoers verkent. Liam vond de heuvel met inrijden wel erg hoog, maar overwon zijn angst, heel knap! Bij de start had Selena een super start en was al vrij snel los. Ze hield dit bijna een hele ronde vol, maar kwam ten val in de zandbak. Luke zat goed voorin mee te rijden in de achtervolging, daarachter zagen we Liam en Maud netjes de technische stukken doorkomen. Maud had een beetje last van het feestje van de nacht ervoor maar reed lekker haar race uit. Luke was voorin bezig met een inhaal race, en Selena had teveel energie verloren de eerste ronde. Liam reed in het midden prima door, reed soepel de heuvel af en probeerde steeds een plekje te pakken. Luke werd 10e, Selena 13, Liam 22e en Maud 25e

Daarna de beurt aan Cyriel Hooghwerff in cat 6. Hij was vooraan gelood, maar liet zich bij de start wat wegdrukken en vloog rond de 13e plek het veld in. Het technische stuk kwam hij soepel door en op de trap en het schuine deel pakte hij flink wat renners. Langzaam reed hij naar voren, liet zich door niemand inhalen en wist een mooie 7e plek te behalen.

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.