shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Selena Bas 11e in Hoogeveen

Selena was als enige mol afgereisd naar Hoogeveen. Selena stond voor een mooie uitdaging op dit zwaar en technisch parcours waarbij de regen goden ervoor gezorgd hadden dat het behoorlijk modderig was. De start was dit keer allemaal op 1 lint naast elkaar. Selena had een redelijk start en kwam als 8e het veld in en won in het begin 2 posities. Op dit glibberig veld met 3 schuine kanten was het zoeken van juiste sporen belangrijk maar Selena wist zich hier behoorlijk goed in te redden. N.a.v. vorige keer besloot Selena geen risico’s te nemen en balkjes niet te springen ondanks dit behoorlijk wat tijdverlies opleverde. In het begin kreeg Selena nog deze dichtgereden maar naar mate de wedstrijd duurde begon de vermoeidheid rol te spelen en beetje bij beetje moest Selena wat posities inleveren. Laatste ronde kon ze nog even aansluiten bij groepje ervoor maar de pijp was toen echt leeg en kwam ondanks het niet springen toch als zeer knap als 11e over finish. Er waren zowel voor de jongens als voor de meiden 5 eindprijzen en Selena mocht als 4e Meisje een mooie prijs in ontvangst nemen..

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.