shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Liam en Luke 3e in Dordrecht

dordtveld19-01-0landscape1

Onze nationale veldrit voor de jeugd was weer zeer geslaagd. De vaste parkoers bouwers hadden vrijdag een prachtig parkoers neergelegd, dankjewel Jacob met zijn lieftallige assistentes Rianne en Anita.
Zaterdagmorgen begon wel met erg slecht weer en het parkoers was heel glad. Maar halverwege de dag kwam zelfs het zonnetje door en was het aangenaam kijken naar de wedstrijden. Al onze mol-leden reden een hele knappe wedstrijd op hun eigen parkoers, wel wat valpartijen maar ook mooie inhaalacties. Ook leden met een basislicentie konden starten en we zagen maar liefst 5 nieuwe jeugdleden hun eerste KNWU wedstrijd rijden. Jeroen, Fender, Dyaro, Irene en Mikk reden in hun eigen categorie mee, en wat konden jullie al goed meekomen. Leuk om te zien dat jullie met veel plezier meededen. De wedstrijd-duur is wat langer dan Mol Delta en ook het deelnemers veld is wat zwaarder. Maar jullie deden het echt hartstikke knap.

We hebben genoten van mooie wedstrijden met maar liefst 2 x een 3e prijs voor Liam cat 2 en Luke cat 5. Selena werd knap 1e meisje vandaag in cat. 5

 

Hieronder de uitslagen van vandaag.


Cat 2 :

3e Liam versloot
9e Jeroen van der Horst (1e wedstrijd !)
11e Fender Peters (1e wedstrijd !)

Cat 3 :

16e Dyaro Vroomen (1e wedstrijd !)
22e Yara Gouw

Cat 4 :

9e Brett Timmer
20e Irene Lamers (1e wedstrijd !)

Cat 5 :

3e Luke Chow
5e Selena Bas
29e Maud Izerloo
30e Jesse Rozendaal
32e Mikk de Pauw (1e wedstrijd !)

Cat 6 :

15e Cyriel Hooghwerff
30e Thijs Bijl
34e Jayden de Jong

Cat 7 :

12e Cedric de Jager
30e Julien van Gool

 

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.