shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Spectaculaire veldrit Selena Bas in Hilversum

Zondag 3 november stond Selena aan de start in Hilversum. Selena trof het niet met de loting en mocht bijna achterin het veld plaatsnemen van bijna 30 renners. Selena had een mega start en kon direct doorschuiven naar p7 en kwam 1e ronde door op p5 en probeerde gat naar voren dicht te rijden. Dit was iets te veel van het goede geweest en moest even op adem komen. Uit eindelijk kwam ze in groepje van 2 andere rensters terecht en ontstond 3 ronde’s lang een mooi gevecht plaats voor p7 tm p9. Tevens ook voor het meiden podium voor p2 en p3. De 3 waren goed aan elkaar gewacht waarbij ieder op het veld zijn eigen favorieten stukje had en iedere keer stuivertje wisselen was tussen de posities. Soms schouder aan schouder de trap op en dan weer schouder aan schouder richting de bochten. In de voorlaatste ronden kwam 1 renster los maar stuurfout achterin het veld en alles weer bij elkaar de laatste ronden in. Ondanks de inspanningen ging het tempo verder omhoog. Voor Selena kwam zandbak eraan. Ze hield goed stand en richting de trap kon ze het gaatje wat was ontstaan voor p7 weer dicht rijden en op de trap er weer naast komen. Renster ervoor zat iets sneller op de fiets maar Selena dook er vol achteraan waarbij renster achterhaal de aansluiting verloor. Bij de balkjes zat Selena in het wiel. Op naar de laatste heuvel. Selena moest klein gaatje laten vallen. Moe gestreden probeerde Selena nog in de sprint dichterbij te echter beentjes waren echt leeg. Na een mooi gevecht kwam Selena als 8e over de finish en veroverde alsnog de 3e plaats bij de meiden. Tjonge wat een mooie race was dit om te zien. Spannend tot aan het eind waarbij er hard maar fair is gereden. Super gedaan

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.