shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Liam 2e veldrijder in Tilburg

Vandaag stond er weer een mooie wedstrijd op het programma bij de fietsclub in Tilburg. De temperatuur was nog een beetje aan de koude kant, maar het zonnetje scheen al lekker. De mol renners hadden de benen warm gefietst en het parcours verkend. Klaar voor de wedstrijd!
Cat 2 was Liam Versloot aan het vertrek. Helaas was de loting niet gunstig voor hem, en stond hij op de achterste rij. Na het startschot ging hij goed van start, en probeerde zich gelijk wat meer na voren te rijden in het parkoers.Al snel ontstond er een mooie kopgroep van 3 die goed aan elkaar gewaagd waren! Tot op het laatste was het een spannende wedstrijd, en had wij weer genoeg energie voor een mooi eindsprint! Met dit keer een super 2e plek!

In cat 3 was Yara Gauw aan de beurt. Ze was goed weg en reed lekker rond. Niet altijd even dominant en brutaal, maar ze had het prima naar haar zin en kwam als 24 over de finish.
In categorie 5 stonden Liam, Selena, Maud en Luke aan de start. Selena had een mooie start en schoot het veld in. Maud, Liam en Luke volgden hierachter. In de eerste ronde had Liam bij het springen van de balkjes dikke pech, een flinke valpartij met een gebroken boven arm en elleboog als resultaat. Heel veel sterkte komende tijd Liam!! Selena, Luke en Maud reden sterk verder. Selena werd na een sterke rit 5e, Luke heeft van achter uit een inhaalslag gemaakt en reed naar een 6e plek, Maud reed ook flink door naar een mooie 28e plek.
In cat. 6 stond alleen Cyriel voor de Mol aan het vertrek. Hij startte vanaf de 2e rij maar kwam niet lekker weg en ging als 24e het veld in. In de 1e bocht ging hij er meteen 3 voorbij. In voor laatste ronde kwam hij achter 2 andere rijders op de 11e plek te rijden. Voor de zandstrook pakte hij de eerste en in het zand de 2e en sprintte daarna naar een mooie 9e plek.

Mooie plekken , maar ook wat pech. Liam veel beterschap en we hopen op spoedig herstel !!

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.