shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Lucinda Brand schiet raak in eerste seizoenscross

Lucinda in actie in de jaarmarktcross van Niel

In navolging van haar mannelijke collega Mathieu van der Poel  is Lucinda Brand er in geslaagd om haar eerste cross van dit seizoen, de jaarmarktcross in Niel,  op haar naam te schrijven. Onder erbarmelijke weersomstandigheden schoot Lucinda zeer goed uit de starblokken. In eerste instantie kreeg Lucinda gezelschap van de verrassend sterk rijdende Française, Marion Norbert Riberolle. Toen een ronde later ook de Amerikaanse Katie Compton aansloot en meteen het tempo opvoerde, moest Riberolle een gaatje laten en werd al gauw duidelijk dat de strijd om de zege tussen de Amerikaanse en onze Molrenster ging. Toen Lucinda bij een fietswissel van Compton het tempo nog eens verhoogde, was het pleit beslecht en kon Lucinda, ondanks flink aandringen van Compton, de eerste zege van het seizoen op haar palmares bijschrijven.

In de veldrit van de junioren reikte Lucas Jansen naar een zeer verdienstelijke 6e plaats.

Uitslag Niel (Bel)

1. Lucinda Brand (Ned), 2. Katherine Compton (USA), 3. Marion Norbert Riberolle (Fra), 4. Kim van de Steene (Bel), 5. Ellen van Loy (Bel), 6. Alicia Franck (Bel), 7. Thalita de Jong (Ned), 8. Suzanne Verhoeven (Ned), 9. Paulien Rooijakkers (Ned), 10. Karen Verhestaeten (Bel)

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.