shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Verantwoord bewegen met gezonde voeding

Op donderdag 14 november houden wij in ons clubhuis een informatieavond voor alle leden. Op deze avond ontvangen wij twee gasten. Onze eerste gast is Esther van Leeuwe. Esther is zelf actief in de wielersport als elitedame, maar runt daarnaast een succesvolle catering service Restaurant aan Huis . Esther heeft ervaring met het bereiden van sportmaaltijden voor professionele sporters en zal op deze avond vanuit haar beleving enige gezonde – en energierijke gerechten met u delen.
Onze tweede gast is Pascal Kuijlaars. Pascal is als fysio- en manueel therapeut verbonden aan top fysiotherapie delta . Vanuit zijn vak deskundigheid heeft Pascal de “Bike Performance Analyse” ontwikkeld. Dit is een wetenschappelijk onderzoek naar het efficiënt gebruik van spierkracht op de racefiets, waarbij het accent ligt op houding en blessurepreventie. Als je optimaal wilt presteren en blessures wilt voorkomen, kom dan op deze avond jouw kennis vergroten!


Het programma:
19:00 uur inloop
19:30 uur Voeding & topsport door Esther van Leeuwe
20:30 uur pauze
20:45 uur Bike Performance Analyse door Pascal Kuijlaars
21:45 uur afsluiting