shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Geslaagde vrijwilligersavond!


Vrijdagavond 8 november hadden we uitgekozen voor de gezellige borrelavond voor al onze vrijwilligers en sponsoren, die het mede mogelijk hebben gemaakt om al onze activiteiten die er gepland stonden voor 2019 door te kunnen laten gaan. Denk hierbij aan de Sani-Dump zaterdag-, de Rogelli maandagavond-, de Profile Kramer dinsdagavond- en de Club van 500 donderdagavondcompetitie. Verder uiteraard alle jeugdactiviteiten, Para-Cycling trainingen en KNWU wedstrijden en niet te vergeten iedereen die mee werkt aan het veldritseizoen. De wekelijkse crosstrainingen en de MOL/DELTA competitie trekken zowel bij de jeugd als bij de ouderen veel deelnemers. De uitnodigingen de deur uit, de hapjes en sapjes geregeld en besteld, dames achter de bar, Co achter de frituur, DJ Arno voor de muziek en een echte Pub quiz met prijsjes is samen garantie voor een gezellige avond. Nadat de voorzitter van de rennersclub, Johan de Graaff, zijn welkomstwoord had gehouden en de muziek van DJ Daddy uit Alblasserdam gezellig door de kantine klonk, was het voor onze dames achter de bar, Lieke van der Draaij en Laura van der Zwaan, aanpoten. Heerlijke hapjes gemaakt door Nico van Pelt Catering werden ons voorgeschoteld aangevuld met een heerlijk wijntje van Frans van
den Hoogen Wijnkoopers, beiden uit Dordrecht. Nadat alle prijzen, beschikbaar gesteld door Frank Kramer van Profile Kramer uit Sliedrecht, eerlijk verdeeld waren door middel van onze soort petje op, petje af quizzz, ging het ‘los’ in de kantine. Gezelligheid tot in de kleine uurtjes!