shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Luke Chow 2e in Categorie 5 te Woerden

woerden2019

In Woerden had de organisatie een leuk en technisch parkoers uitgezet voor de jeugd. Het was droog niet zo heel koud, en de renners hadden er weer zin in.
In cat 2 zagen we Liam Versloot. Hij had een goede start, en zat goed met de voorste renners mee te fietsen. Hij reed wel iets voorzichtiger dan de voorste 3 renners door de bochten, waardoor er een klein gaatje ontstond. Maar hij hield het vol en finishte als 4e.
Cat 3 was Yara Gouw aan de beurt. Zij had een super start en liet zich niet wegdrukken. Ze kwam rond de 20e plek door de eerste ronde en hield dat goed vol. Ze sprong perfect over de balkjes, haalde renners in en eindigde op een 16e plek.
In categorie 5 was het de beurt aan Maud, Selena en Luke. Luke hadden een snelle start, Selena en Maud kwamen iets minder goed weg uit de startblokken. Er ontstond snel een kopgroep van 3 jongens, waaronder Luke. Selena had ondertussen aardig wat renners achter zich gelaten en reed daar vlak daarachter en Maud zat lekker in de koers want ook zij reed rond de 20e plek rond. Voorin was het super spannend, alle 3 om de beurt op kop te zien. Een hele mooie strijd, met een mooie 2e plek voor Luke als resultaat. Selena en Maud bleven ook super hard door rijden. Selena reed naar een mooie 6e plaats en Maud werd 35e.
Tenslotte nog Cyriel Hooghwerff in cat 6. Hij kwam niet weg bij de start en reed als 40e het veld in. Gelukkig houdt hij ervan om in te halen. Hij haalde iedere ronde minimaal 5 renners in totdat hij heel tevreden als 12e over de finish kwam

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.