shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

6e Mol-Delta veldrit jeugd op eigen parcours

Mol-Delta-17nov.jpg

Op ons eigen parcours werd afgelopen zondag 17 november de 6e wedstrijd in de Mol – Delta competitie gereden. Door het uitvallen van de nationale wedstrijd in Spijkenisse telt deze rit mee voor het klassement.

Lekker fris herfstweer vergezeld door de najaarszon zorgde voor heerlijke condities tijdens de cross van de diverse jeugdcategorieën. Zowel voor de renners, als het trouwe publiek die in grote getalen aanwezig waren om de renners aan te moedigen.

Aan de start stonden ruim 20 renners en rensters die dit keer niet op de weg maar direct in het veld van start gingen. Er was wederom een prachtig parcours uitgezet waarbij de techniek van de jonge renners flink werd getest.

In deze competitie staat plezier voorop, leuk om te zien dat het harde werken tijdens de trainingen op woensdag, zijn effect hebben gehad. De mollen waren in de verschillende categorieën voorin te vinden. Hartstikke goed gereden allemaal, tot volgende week in Spijkenisse!

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.