shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Lucinda Brand verrast in het zand

Lucinda Brand heeft afgelopen weekend in Koksijde een verrassend sterke wereldbekermanche afgeleverd! De Molrenster uitkomend voor de “Telenet Baloise Lions” van Sven Nys kende deze editie een bliksemsnelle start, door vanaf de derde rij brutaal naar de kop van het rennersveld te rijden. Zij kreeg hierbij gezelschap van maarliefst 4 landgenoten, te weten, Annemarie Worst, Yara Kastelijn, Inge van der Heijden en Ceylin del Carmen Alvarado. Dit Nederlandse kwintet kleurde de wedstrijd en reed de internationale concurrentie op een onoverbrugbare achterstand.

Lucinda, die op de haar onbeminde zandgrond, de eerste ronden blij was om bij haar Nederlandse koploopsters aan te klampen, groeide geleidelijk aan in de wedstrijd en besloot na halfkoers eens flink aan de boom te schudden. Dit ging ten koste van Worst en Van der Heijden, zodat vooraan de overwinning door drie vrouwen betwist ging worden. Deze strijd werd overduidelijk in het voordeel van de jonge Ceylin del Carmen Alvarado beslist, die als een ware zandhaas over het duinenparcours snelde. Lucinda beloonde haar harde werken met een zeer verdiende, maar toch verrassende tweede plaats, voor Europees kampioene Yara Kastelijn.

uitslag worldcup Koksijde

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.