shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Rogelli levert ook de komende 3 jaar de kleding

DRC De Mol heeft een nieuw contract getekend met kledingsponsor Rogelli. De nieuwe overeenkomst gaat 1 januari 2020 in en loopt tot eind 2022. 

Voorzitter Johan de Graaff is blij met het verlengen van het sponsorship: ‘Met deze nieuwe overeenkomst spreekt Rogelli vertrouwen uit in de club en onze toekomst. Rogelli levert als mede-sponsor een substantiële bijdrage en is tevens verantwoordelijk voor het schitterende tenue waar wij in rijden. Bij DRC De Mol hechten wij waarde aan langdurige samenwerkingsverbanden, dit is daar een uitstekend voorbeeld van. Daarnaast geniet Rogelli zeer veel bekendheid en aanzien. Wij kijken dan ook uit naar de verdere invulling van dit prachtige sponsorship.’

Rogelli verzorgt al sinds 1990 de kleding van DRC De Mol. Dat de samenwerking opnieuw met drie jaar wordt verlengd, doet directeur Melvin Wagtmans goed. ‘We zijn er trots op om de lange en succesvolle relatie met DRC De Mol voort te zetten. We zijn ervan overtuigd dat we de komende jaren samen weer successen gaan beleven.’