shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Advema en DRC De Mol verlengen sponsorship

Advema en DRC De Mol verlengen hun samenwerking met drie jaar. De makelaar en financiële dienstverlener blijft daarmee tot eind 2022 als shirtsponsor verbonden aan de wielerclub.

Leander Beerman van Advema laat weten: ‘Met het verlengen van de samenwerking laten we zien dat we vertrouwen hebben in elkaar en in een gezamenlijke toekomst. We hebben de intentie om de club te steunen, in goede en minder goede tijden. Als pioniers van deze prachtige regio zien we veel mogelijkheden om samen op te trekken en elkaar te versterken. Daarbij hebben we niet alleen aandacht voor het wielrennen, maar zeker ook voor de mensen en de regio.’

Directeur Leander Beerman tekende het contract dat loopt tot en met 31 december 2022.