shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Luke Chow 2e in Veldrit Breda

chow169 breda281219-2-1.jpg breda281219-0.jpg

”3e kerstdag” was er een leuke wedstrijd in Breda, dit keer niet in de ochtend, maar aan het einde van de middag. In categorie 2 zagen we Liam, hij stond met een groepje van 19 renners in de schemering aan de start. Hij had een goede start en zat lekker op zijn fiets.
Er was een kopgroep van 4 renners waar Liam goed bij wist te blijven. De nummer 1 trok een gat waarbij er 3 renners overbleven die er een spannende wedstrijd van maakte. De eindsprint was voor de nummer 2 en 3 en Liam had een mooie 4 plek. Helaas net buiten het podium! Maar wel knap gedaan.

In categorie 3 had Yara een redelijke start. Maar verloor wat tijd omdat sommige renners een paar keer een heuvel niet op kwamen. Daarna reed ze een goede wedstrijd en bleef bij twee meiden rijden waar ze normaal een minuut achter zou rijden. Ze wordt dus steeds beter en sterker… uiteindelijk werd ze 17e.

In categorie 4 stond Brett aan de start, te herkennen in het donker aan zijn verlichte voorwiel, dit keer met een rood met witte bliksemschicht! Brett startte vanaf de 2e startrij. Brett had een goede start en kon het eerste rondje goed meekomen met de koplopers in de wedstrijd vanaf een 7e plek. Naarmate de wedstrijd vorderde liep de kop van het veld uit, maar had Brett nog 1 plaatsje goed kunnen maken en eindigde op een keurige 6e plaats. Goed gereden knul!

Na de pauze was het de beurt aan Luke en Selena. Beide stonden op de 1e startrij en schoten als een van de eerste het veld in. De eerste ronde kwam Luke als 2e en Selena als 3e door, beide in het wiel van nr 1. Dat hielden ze goed vol, jammer dat Luke nog een slipper had en wat secondes moest goed maken. Maar Luke hield zijn knappe 2e plek en Selena werd heel mooi 3e.

Daarna de beurt aan Cyriel, zijn start was belabberd en schoot als 30e het veld in, Hij kon meteen beginnen aan de grote inhaal race, iedere ronde wilde hij wat renners inhalen. Dat lukte aardig en werd uiteindelijk nog 15e.

Tenslotte nog Cédric in categorie 7. Ook hij reed goed verlicht in het veld en we konden hem lekker voorin zien knallen. De eerste rondes lag hij op een 9e plek. Zijn benen werden wat moe en hij moest nog wat renners voor laten gaan en werd uiteindelijk 13e.

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.