shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Gebroeders de Vroomen zilver en brons

oznor Rijswijk-febr-2020.jpg

Zondag 2 februari was de laatste Mini Cyclo Cross wedstrijd voor de jeugdleden in Zuid-Holland. Kylian en Dyaro stonden deze competitie voor de 5e keer aan de startlijn, dus konden na de wedstrijd een beker voor deelname ophalen. Beide broers zouden deze wedstrijd in categorie 4 starten, Dyaro was door 2 gouden en een zilveren prijs, gepromoveerd van categorie 3 naar categorie 4.
Ook deze dag was het een lastig parcours, de gehele ochtend had het geregend, het parcours was heel nat, glad en gevuld met modderpoelen. Met aardig wat klimmetjes een leuke uitdaging voor de jongens.
De jongens hadden een goede start en reden als 3e en 4e het veld in. De nummer 1 en 2 reden op het begin stuk van hen weg, Kylian en Dyaro reden vlak achter elkaar, elkaar wat afwisselende in posities. Na een ronde te hebben gereden zaten zij netjes in het wiel van de nummer 1 en 2, Dyaro wist als eerste de nummer 2 in te halen, Kylian kon hem al snel volgen. Samen in de achtervolging op de nummer 1. Een halve ronde verder kreeg Dyaro pech en kukelde de modder in, Kylian ging hem voorbij, even twijfelende om bij Dyaro te blijven, maar reed toen door. Dyaro zat redelijk snel weer op de fiets en ging de achtervolging weer aan. Aan het einde van de ronde had Dyaro nog een valpartij, waardoor hij te ver achterop kwam om nog bij Kylian in de buurt te komen.
De nummer 4 had echter zo’n grote achterstand op Dyaro, dat Dyaro met een mooie voorsprong 3e werd.
Kylian bleef proberen dichterbij de nummer 1 te komen. Hij reed lekker en wist steeds wat meters op te schuiven. Geen valpartijen, nog wat extra doorzetten. Maar de finish was helaas net te vroeg voor hem, hij was dichtbij maar redde het net niet meer om zijn voorganger nog te passeren. Een hele mooie 2e plaats voor Kylian deze laatste wedstrijd.
Na de wedstrijd de broers dus samen op het podium en een bronzen en zilveren medaille mee naar huis naast een mooie bos bloemen en een beker.
Wat een geweldig crossseizoen hebben ze gehad!

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.