shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Het gaat weer los bij DRC De Mol vanaf 6 juli

De door het kabinet opgelegde verplichte sluiting van alle sportaccommodaties en sportkantines als gevolg van de uitbraak van het coronavirus wordt per 1 juli opgeheven. Dat heeft premier Rutte woensdagavond aangekondigd.

Maandag 6 juli starten we met de Rogelli maandag competitie om 19.30 uur. Inschrijven vanaf 18.30 uur. De maandag wedstrijden zijn alleen voor basis leden, sportklasse en vrouwen. We rijden dan 60 minuten + 3 ronden. Vanaf dinsdag 7 juli starten we met de Profile Kramer dinsdag competitie. Start 19.00 uur, inschrijven vanaf 18.00 uur. Donderdag 9 juli is de start van de Club van 500 competitie. Aanvang 19.00 uur. Dinsdag en donderdag rijden alle categorieën 80 minuten + 3 ronden.

De Mol-renners mogen altijd starten. Om het enigszins onder controle te houden willen we maximaal 80 renners van buiten De Mol toelaten. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Inschrijven doen we buiten bij de tent. Je kan inschrijven tot 5 minuten voor aanvang van de wedstrijd. Alleen contant betalen! Hou er rekening mee dat je in de rij nog steeds 1,5 meter afstand moet houden. In het clubgebouw geldt één richting verkeer. Volg de pijlen en houd 1,5 meter afstand van elkaar.

Het blijft daarbij belangrijk dat er zoveel mogelijk voor en na het sporten door en tot de deelnemers ouder dan 18 jaar 1,5 meter afstand wordt gehouden en dat de hygiënevoorschriften van het RIVM worden nageleefd. Daarnaast moet worden voldaan aan de richtlijnen dat je thuisblijft als je ziek of verkouden bent of als iemand uit jouw huishouden positief op het coronavirus is getest.