shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Jasper de Haest wint Grote Prijs Zorgeloosch

Er werd vanaf het begin hard doorgereden bij de Grote Prijs Zorgeloosch. Er werd dusdanig hard gereden dat een ontsnapping geen kans van slagen had. Jasper de Haest was vandaag veruit de sterkste. Half koers probeerde hij het met een solo, maar dat was vandaag dus vrij onmogelijk. 4 rondes voor het einde kwam hij toch weg. Eerst met z’n tweeën en de laatste halve ronde alleen. Heel knap volgehouden, zeker omdat het peloton in volle vaart de laatste ronde boven de 50 km per uur gemiddeld reed.

Foto’s van de wedstrijd zijn te vinden op : https://www.drcdemol.nl/fotos-richard-valk/

Uitslag:

  1. Jasper de Haest
  2. Ryan Kamp
  3. Jeroen Martens

Nieuwelingen:

  1. Stan Lute
  2. Michiel van Vliet
  3. Thijs Wemmers