shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

GP Zoomer Makelaardij prooi voor Rico v Damme

Voor het eerst is Rico van Damme uit Yerseke samen met met zijn neef Arjen van Damme afgereisd naar Dordrecht voor de grote prijs Zoomer Makelaardij op het parcours van DRC De Mol.

Alles was goed geregeld en er was een leuk deelnemersveld. Het eerste deel van de wedstrijd hield iedereen zich wat in, maar werd er wel lekker doorgereden. Na een half uur ontstond de eerste serieuze kopgroep, waar onder andere Rico deel vanuit maakte. De poging strandde helaas na een kwartier. Het daarop volgende kwartier werd er flink doorgereden en waren er verschillende uitlooppogingen die op niets uitliepen.

Na een uur ontstond de definitieve kopgroep waar Rico samen met mijn neef bij zat. De laatste 4 ronden viel de kopgroep uit elkaar, waardoor de kopgroep in stukjes over de finish kwam. Uiteindelijk reed Rico de laatste ronde samen met Abe Celi weg en won de sprint á deux!

“Leuke ervaring en voor herhaling vatbaar!” zei Rico na de finish.

Uitslag:

  1. Rico van Damme
  2. Abe Celi
  3. Robert

Nieuwelingen:

  1. Niels Tenniglo
  2. Stan Lute
  3. Jost van de Streek