shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Tijn Huberts de sterkste in grote prijs Dura Vermeer

Op de laatste donderdag van juli stond de grote prijs Dura Vermeer op het programma. Dit in prachtige zomerse omstandigheden. Weinig wind en een fris peloton zorgden op het mooie parcours voor zeer hoge snelheden.

Het peloton bleef lang bij elkaar maar na ongeveer 50 minuten koers begon het in stukken te brokkelen. Uiteindelijk vormde zich een sterke groep van ongeveer 13 renners.

3 rondes voor de finish wist Tijn Huberts zich los te rijden uit de kopgroep en kon zo de winst pakken in een gemiddelde van bijna 46 km/uur. Achter Tijn wist Robert samen met Ryan Kamp ook nog uit de kopgroep te ontsnappen. Het peloton kwam op meer dan een minuut van de winnaar binnen. Renners zonder transponder kunnen helaas niet worden geklasseerd.

De winst bij de nieuwelingen ging naar Niels Tenniglo.

Uitslag:

  1. Tijn Huberts
  2. Robert
  3. Delano Swenne

Nieuwelingen:

  1. Niels Tenniglo
  2. Stan Lute
  3. Thijs Wemmers