shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Liam Versloot 2e in Tilburg

tilburg 02_16_9 rsz_tilburg_01_16_9

Zondag stond een mooi wedstrijdje in Tilburg op de planning voor een 5-tal mol-renners. Het beloofde een mooie dag te worden, we hadden er weer zin in.

In cat 2 stond de eerste molrenner aan de start; Liam verloot. Maar liefst 20 renners aan de start, en Liam had een beetje last van gezonde spanning. Hij had een wat mindere start, maar reed al snel naar voren. Hij probeerde weg te komen, maar de andere renners lieten hem niet gaan, maar er ontstond zo wel een mooie kopgroep die lekker samenwerkte. Liam hield het goed vol en maakt zich op voor de eindsprint. Daar pakte hij een welverdiende 2e plek !

Daarna was in Cat 4 Irene Lamens aan de beurt. Ze startte vanaf de 2e rij en kon lekker meekomen de eerste paar rondes. Maar helaas moest ze het peloton laten gaan en kwam in een groepje waar ze lekker kopwerk verrichtte. Ze kwam als 23e over de streep.

Na de pauze in cat 5 Maud en Luke. Ze hadden beide een goede start en reden de eerste paar rondes allebei lekker mee in de kopgroep. Maud moest wel lossen en kwam vervolgens in een leuk groepje terecht. Luke reed lekker hard door, probeerde wat pogingen om te ontsnappen. Maar dat lukte niet en de kopgroep kwam gezamenlijk op de finish af. Daar pakte hij een 16e plek. Maud sprintte in haar groep naar een 20e plek. En was daarmee 3e meisje dus had zelfs podium !

Tenslotte Cyriel in cat 6. Zijn start was goed en hij bleef lekker in het peloton meedraaien. Ook hier waren er voldoende pogingen van meerdere renners om de kopgroep te laten breken, maar allemaal zonder resultaat. 3 rondes voor de finish was er een valpartij, waarna de wedstrijd voor 20 min werd geneutraliseerd. Tenslotte een wat rare finale van 3 rondes, waar Cyriel een 8e plek pakte.