shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Clubkampioenschap Jeugd

Zondag 20 september, prachtig fietsweer en een heel mooie opkomst! Onder aanmoediging van ouders, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s werd er hard gestreden om de felbegeerde titel ‘clubkampioen’. Het drukke programma was aanleiding om een aantal categorieën tegelijk te laten starten.

Als eerste werden de categorieën 0, 1 en 2 opgeroepen.  Bij categorie 0 vertrok Jamie  vol overgave voor de race van haar leven. Omdat er geen concurrentie was werd zij in deze categorie kampioen! Categorie 1 werd vertegenwoordigd door Hagar. Ook Hagar ging de strijd aan met zichzelf en werd eveneens kampioen. Bij categorie 2 stonden 6 renners aan de start. Senna, Fender, Fleur, Liam, Sam en Jeroen vertrokken na het fluitsignaal met 4 ronden te gaan. Onder aanmoediging van het publiek zagen we hen strijden. Uiteindelijk ging het om een duel tussen Liam en Fleur waarbij Liam de kampioen werd.

De tweede groep die werd opgeroepen waren de categorieën 3 en 4. Bij categorie 3 ging de strijd tussen Yara, Dyaro en Jasper. De strijd op het parcours werd beslist door Dyaro maar ook Yara en Jasper streden voor een mooie eindnotering! Categorie 4 ging van start met Brett, Irene, Jesse en Kylian. Een heuse valpartij waarbij Irene en Brett betrokken raakten schudde de boel flink op. Helaas moest Irene naar het ziekenhuis. Beterschap Irene! De clubkampioen bij deze categorie werd Kylian.

Hierna werden de categorieën 5 en 6 opgeroepen. Voor categorie 5 stonden Timo, Liam, Jesse, Luke en Maud aan de start. Er werd flink aan getrokken en het tempo lag lekker hoog. Mooi om te zien hoe alle deelnemers zich lieten zien. Uiteindelijk was Luke de sterkste en werd kampioen.  Bij categorie 6 stonden Cyriel, Ivan, Jayden, Lowie, Thijs en Sophie aan de start.  Ook zij gaven alles om kampioen te worden. Hoewel niet elke renner evenveel wedstrijdervaring heeft werd er toch door iedereen hard gereden. Onder luid applaus werd Cyriel knap 1e en dus kampioen voor deze categorie.

Categorie 7, 7+ en de ID renners gingen als laatste van start. Zo zagen we Julien en Rowan bij categorie 7. Julien wist het kampioenschap op te eisen. Thijs mocht voor categorie 7+ uitkomen. Mooi om op deze manier wedstrijdervaring op te doen en kampioen te worden Thijs! . Bij de ID renners zagen we Ivo, Roxanne en Brian. Brian was de rapste van dit drietal en werd in deze categorie Kampioen!

Felicitaties voor de kampioenen en dank aan de organisatie, supporters, verzorgers en renners voor een mooie dag!