shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Jeugdronde van Dommelen

Zaterdag 19 september gingen een aantal molrenners van start bij de nazomer jeugdronde van Dommelen. Een heerlijke dag om te koersen op het parcours van TWC de Kempen met wat zon en een beetje wind.

Fleur stond aan de start bij categorie 2. Na een ongunstige loting mocht zij achteraan starten met in totaal 21 renners wat voor die categorie een flink aantal is. Het tempo werd al na de start opgevoerd waardoor een 9 tal renners op achterstand werden gereden. We zagen Fleur bij de eerste 12 renners hard werken. Ze finishte als 10e en als 2e meisje!

Cyriel ging van start bij categorie 6 en hij reed een fantastisch mooie wedstrijd. Met in totaal 27 renners wist hij zich mooi voorin te positioneren. Bij de eindsprint kwam hij net wat power te kort maar wist wel een dik verdiende 6e plek te veroveren. Top gedaan!

Cédric startte als laatste molrenner bij categorie 7. Terwijl het steeds warmer werd op het parcour zagen we de renners strijden voor wat ze waard waren. In een sterk deelnemersveld van 28 renners wist ook hij een mooie 6e eindnotering te pakken.