shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Grote Prijs Bloemensjop prooi voor Lucas Janssen

De eerste wedstrijd van De Mol / Delta veldritcompetitie kon gelukkig met de nodige voorzorgsmaatregelen doorgaan.

Het spits werd afgebeten door de B-Klasse waar Leon Brouwer vanaf de eerste ronde op kop ging. Ronde voor ronde kon hij zijn voorsprong uitbreiden om zo met een voorsprong voor Bennie van den Heuvel en Edgar van Meer over de finish te komen.

Bij de vrouwen was het in het begin stuivertje wisselen tussen Laura van der Zwaan en Eltina van Wijk. De laatste ging er met de vetste buit van door, door half weg koers beetje bij beetje weg te rijden bij Laura van der Zwaan. Derde werd hier Kirsten Elings.

De hoofdmoot waren een kleine 40 A-Klasse renners.
Het was daar Coen Groot die het snelste weg was en na de eerste ronde een kleine voorsprong had op onder andere Bart Hordijk en Lucas Janssen.
Lucas die normaal de Super Prestige veldrit in Gieten zou rijden bij de junioren maar door COVID-19 niet doorging, liet er geen gras over groeien en nam snel de kop over om zo zonder bedreiging naar de overwinning te fietsen voor Bart Hordijk en Coen Groot.

Volgende week is de veldrit in Spijkenisse bij Delta.