shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Lucinda Brand wint LOTTO Thüringen Ladies Tour

Afgelopen week liet wereldkampioene veldrijden, Lucinda Brand, in Duitsland zien, dat zij ook op de  weg nog altijd tot de wereldtop behoort. De onlangs weer in Dordrecht gesettelde Molrenster wist namelijk op indrukwekkende wijze de hoog aangeschreven “LOTTO Thüringen Ladies Tour” op haar naam te schrijven! Ondersteund door haar oersterke teamgenoten van Trek-Segafredo zag Lucinda kans om alle 6 etappes naar een toptien plaats te rijden. Met twee fantastische solozeges in Schleiz en Weimar zette Lucinda de razendsnelle concurrentie, in de vorm van, Belgisch kampioene Lotte Kopecky, Deens kampioene Emma Norsgaard en DSM-renster Lorena Wiebes op een onoverbrugbare achterstand! In de afsluitende etappe naar Gotha hielden de Trek-Segafredo-rensters de touwtjes strak in handen en stelde Lucinda met een zesde plaats haar gele leiderstrui veilig.

hier alle uitslagen