shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Grote Prijs Gebr. Kloens beslist in de laatste ronde

Na maanden geen wedstrijden te hebben gereden door de corona-perikelen zijn deze week de avondcompetities weer begonnen. De grote prijs Gebr. Kloens is de eerste wedstrijd in de Club van 500 competitie.

De renners hebben er zin in. Na de neutralisatie gaat de gashendel gelijk helemaal open. Er wordt veel aangevallen maar omdat er zo’n hoog tempo gereden wordt is er geen wegkomen aan.

Niets leek een massasprint te kunnen voorkomen maar in de laatste ronde maken zich toch 4 renners los van het peloton. Antonie van Noppen demarreerde heel hard op de heuvel en leek een beslissend gat te hebben geslagen. Robert, Sander en Edwin sloten echter nog aan waarna de sprint werd gewonnen door Robert voor Sander en Edwin.

Bij de nieuwelingen was Jelle de Vlaam de sterkste.

Uitslag:

  1. Robert de Poel
  2. Sander Lodder
  3. Edwin Brouwers

Nieuwelingen:

  1. Jelle de Vlaam
  2. Cédric de Jager
  3. Anouk Bijl