shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Aanvallers beloond in GP Klijnhout Fietsen 

Maandag 26 juli werd de Grote Prijs Klijnhout Fietsen georganiseerd. Hartje zomer, maar regenachtige omstandigheden met best wat wind. Ondanks dat stond er toch een leuke groep aan de start. Na de geneutraliseerde eerste ronden werd meteen de gashendel opengetrokken.

Het tempo zakte daarna wel waardoor er verschillende aanvallen werden geplaatst. Tijn Huberts vertrok iets voor halfweg koers solo en lange tijd leek het erop dat het peloton er niet meer bij kwam. Toch gebeurde dit door enkele flinke tempoversnellingen, met name door de mannen van Velograaf.

Toen het weer bij elkaar kwam werd er een paar rondjes de kat uit de boom gekeken. Met nog drie ronden op het bord werd echter de beslissende versnelling geplaatst. Drie mannen reden weg en Tijn kon de twee metgezellen lossen en als eerste finishen. Tweede werd Jurjen den Besten, Andy van Loon derde net voor Martijn van der Laan.

Harmen Brandwijk finishte ook goed, maar hij had helaas een probleem met zijn chip. Bij de dames hebben we ook een leuke koers gezien met Eline Haarsma, die steeds sterker rijdt, als eerste. De griekse Adriana Chatzigeorgiou was een mooie tweede en Maud Adriaansen en Ilse Miltenburg werden nr. 3 en 4.

Gerhard Klijnhout was zelf aanwezig om het startschot te geven en de prijzen uit te reiken.

Uitslag:

  1. Tijn Huberts
  2. Jurjen den Besten
  3. Andy van Loon

Uitslag Vrouwen:

  1. Eline Haarsma
  2. Adriana Chatzigeorgiou