shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Selena Bas debuteert als nieuweling

FB_IMG_1630785824365.jpg

Op 4 september de vuurdoop in de Kleeberg Challenge & Kleeberg Cross als nieuwelingen. Selena had er super veel zin in. Helaas was andere fiets nog niet in orde en besloten dit te laten voor wat het was en te starten op haar oude fiets. Selena had een superstart en draaide als 1ste het veld in. Positie was van korte duur want ketting eraf. Selena knokte zich super terug en haalde snel weer renners in maar helaas zou de kettingproblemen niet 2 niet 3 maar 4 keer voorkomen. Ondanks dit euvel liet ze zich niet uit het veld slaan en met nog 1 ronde op de klok had ze weer renners achter haar gelaten. Toen als klap op de vuurpeil met nog dik 1.500 meter te gaan vloog tube eraf. Wederom liet ze zich hier niet door kisten en hup op schouder en kwam lopend over de finish. Super super super gedaan selena. Ondanks alle pech blijven knokken en toch nog gefinished