shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Scherpe tijden in de recordronde

De recordronde is een tijdrit over maar één ronde op het parcours. 1704 meter dus, te kort om echt in een ritme te komen maar lang genoeg om goed stuk te gaan. Bijzonder om mee te doen en leuk dat er weer enthousiaste renners aan de start stonden. De één in vol tijdrit ornaat, de ander op een gewone racefiets. Wat hierin de beste keuze is, is lastig te zeggen. De racefiets heeft voordelen van sneller optrekken, harder het heuveltje op en sneller door de laatste bocht. De tijdritfiets is vaak sneller op de rechte stukken. De omstandigheden waren er in ieder geval naar om snelle tijden te rijden. Weinig wind en een prima temperatuur.

Uitslag
1. Casper van der Wulp 2.09.04
2. Tijn Huberts               2.10.47
3. Rick van der Poel      2.10.59

De volledige uitslag van 2021

De complete ranglijst