shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Selena Bas rijdt podium in cyclocross Vorselaar

IMG_20210918_135812_copy_600x800.jpg

Zo vandaag veldrit in België in Vorselaar dit keer. Selena Bas mocht achteraan het veld aansluiten en had een goede start en bleef gas erop houden en kwam al snel de junioren tegen als 1ste van de nieuwelingen . Dit was lastig even voorbij te komen. Iets te afwachtend en werd als snel voorbij gestoken door haar achtervolger maar eenmaal voorbij kon ze gat niet dichten en werd uiteindelijk ook ingehaald door p2 meisje maar bleef altijd in zicht. Uiteindelijk werdt het een mooi gevecht voor laatste podiumplek. Laatste ronde klein slippertje en leek even dat laatste plekje voor podium uit zicht verdween maar knokte zich met alles wat ze had terug en wist voor de laatste bocht er weer overheen te komen en p3 veilig te stellen. Super gereden selena. Top top top gedaan!