shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Selena bas pakt brons op NK MTB

FB_IMG_1632607221695.jpg

Zaterdag 25 September stond het NK MTB voor Selena op programma. Aangezien ze 1 wedstrijd had gereden voor kwalificatie was het achterin het veld aansluiten met de start. Selena wist dat ze goede start moest hebben om aansluiting te krijgen met de kop en startte goed en dook p3 het veld in. Selena kon tempo van p2 even volgen maar moest toch gaatje laten in ronde 2. Er ontstond een mooie gevecht waarbij p2 p3 en p4 de verschillen ruime tijd ongeveer hetzelfde bleven maar uiteindelijk p2 uitzicht verdween. Ze liet zich niet mee slepen en reed eigen tempo. Nu ontwikkelde zich een mooi gevecht om p3. Het verschil bleef hangen tussen 6 en dan weer 12 sec maar Selena bleef erin geloven. Laatste 2 rondjes werd verschil snel minder en bij ingang laatste ronde reed ze weer op p3. Met het koppie erbij ging ze dus laatste ronde in en stond deze positie niet meer af en veroverde zeer knap het brons! Hiermee kwam ook gelijk afsluiting aan de jeugd wedstrijden.