shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Selena Bas 5de in veldrit Gieten

IMG_20211003_133534_copy_600x800.jpg

Afgelopen zondag stond cross in Gieten op het lijstje:). De rensters kregen ze een compleet ander parcours voorgeschoteld dan de dag ervoor tijdens de verkenning en zou dus een zware cross worden. Selena Bas had er zin in en start was super en dook als 1ste het veld in en kon tijdje op p1 blijven rijden maar beetje bij beetje moest ze het tempo wat ze begin reed loslaten en zakte ze gedurende wedstrijd wat verder in posities naar achteren. Het werd steeds lastiger het tempo goed te houden. Laatste ronde toch de fiets wisselen en reed ze naar een mooi p5 positie. Top gedaan op dit loodzware parcours.super genoten en na koers nog even op de foto met Lucinda Brand en een babbeltje:)