shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Winst Lucinda Brand bij opening crossseizoen

Molrenster Lucinda Brand heeft de Superprestige Gieten 2021 gewonnen en veroverde op deze wijze meteen de leiding in het regelmatigheidsklassement, de “Superprestige”, dat vorig seizoen door haar werd gewonnen.

Belgischkampioene Sanne Cant, dook in de Superprestige Gieten als eerste het veld in met Lucinda in haar kielzog. Onze wereldkampioene nam al snel het initiatief, door de leiding van Cant over te nemen. Zij werd daarbij op de huid gezeten door Denise Betsema, die in de tweede ronde er solo op uittrok. Lucinda volgde in gezelschap van Annemarie Worst. Halverwege de wedstrijd wist Lucinda zich van Worst te ontdoen en dichtte het gat naar koploopster Denise Betsema. Er ontstond een spannend gevecht tussen Brand en Betsema, op de voet gevolgd door vice- wereldkampioene Annemarie Worst. Het gevecht werd in de voorlaatste ronde in het voordeel van onze Dordtse wereldkampioene beslist. Ze schudde Betsema van zich af en kon zo solo haar eerste seizoenzege bewerkstelligen! De derde plaats ging naar Annemarie Worst, die in de finale nog ruim 1 minuut moest prijsgeven.

 

klik hier voor de volledige uitslag

klik hier voor het volledige filmverslag