shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Cross Seizoen van start met GP cycling veldritten

annekelub1_169 annekelub2_169

Na een lange wedstrijdloze periode was het dit weekend zover: zaterdag startten vier Moldames in de eerste wedstrijd van de GP cycling veldrit competitie in ‘s Gravendeel. Voor Dagmar en Annieta was deze cross de eerste keer dat zij een wedstrijd reden; zij waren dan ook gezond nerveus. Iris en Anneke hebben meer crosservaring, maar de zenuwen stonden ook daar strak gespannen.
Na 40 minuten volle bak op het snelle rondje waren de dames het erover eens: het was zwaar, maar iedereen had ervan genoten. Anneke was de beste Mol Dame met een 5e plek, Iris 6e, Annieta 9e en Dagmar 10e.
Zondag stonden Dagmar, Iris en Anneke aan de start van de Mol-Delta competitie. Na een duel met Iris, kwam Anneke als 1e over de streep, Iris 2e en Dagmar 3e.

De foto’s zijn gemaakt door Hans Steekers